Vormgeving is niet alleen het ontwerp

 


……Vormgeving is hoe iets werkt. Een goed en doeltreffend ontwerp maken is geen sinecure. Ontwerpen is een vak, een kunst. Het ontwerpen van een logo kost daarom tijd. U treedt er tenslotte mee naar buiten

 

Logo’s en huisstijl

 

Een sterk logo is goud waard. Het maakt uw onderneming herkenbaar in het overvolle medialandschap. Maar wat past bij uw onderneming? Vorm, kleurgebruik, fotografie, tekststijlen; alles bij elkaar bepaalt het gevoel bij uw (potentiële) klant. Wij ontwerpen uw complete huisstijl, ook wel Corporate Identity genoemd, van briefhoofd tot website, zodat u overal een sterk en herkenbaar profiel heeft.

 

Brochures, Flyers en Posters

 

In de digitale wereld van nu zou je bijna vergeten hoe belangrijk ‘tastbare’ boodschappen kunnen zijn. Een brochure voor een beurs, maar ook posters en zelfs stickers op strategische punten kunnen zeer effectief zijn. Welke u ook kiest, wij kunnen iedere vorm van drukwerk voor u verzorgen.

Websites en webwinkels

 

Websites moeten gevonden worden. En als uw klant uw site gevonden heeft, willen zij op een overzichtelijke manier door uw website kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken.

 

Bij Profiel Ontwerp & Communicatie maken we ontwerpen die origineel zijn, die aansluiten op uw doelgroep en zeer gebruiksvriendelijk zijn.

 

Dit kan dus zijn door de realisatie van drukwerk zoals brochures, flyers of magazines, maar ook het ontwerpen van diverse digitale media zoals websites, nieuwsbrieven, fotografie en (product)videos.

 

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent en gaan net zo lang door totdat dat bereikt is. En dat is ook direct de essentie van Profiel Ontwerp & Communicatie: Een creatieve samenwerking die beide partijen tot een hoger niveau weet te tillen.

Huisstijl
Vormgeven

 

Een logo kan snel ontworpen zijn. Wij luisteren naar u en uw wensen weten te vertalen het naar een uniek ontwerp dat aansluit op uw wensen. Een goed logo moet aan de volgende criteria voldoen:

 

  • Eenvoudig zijn
  • Zowel groot als klein goed herkenbaar
  • Zowel in kleur als zwart/wit duidelijk zijn
  • Doelgroep aanspreken
  • ….Bij u passen!

 

Wij bespreken het graag een keertje met u. Bij u? Bij ons? Of gezellig ergens anders……

Drukwerk
Vormgeven

 

Een logo is nog geen huisstijl. De kleuren, de typografie, drukwerk, het taal- en woordgebruik en nog veel meer zaken komen terug in de vormgeving van de huisstijl. De totale “look and feel” dus.

 

Wij kunnen voor u een totaalpakket maken, of individuele onderdelen. Uiteraard geldt ook hier dat uw missie, visie, strategie en doelgroep eerst uitgebreid besproken worden.

 

We gaan “kei” graag de uitdaging aan om er iets fantastisch van te maken!

Bekijk onze werken

Websites
Vormgeven

 

Vormgeving van websites kan veel tijd kosten. Wij zijn ervaren Adobe en HTML5 / CSS gebruikers en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Hierdoor kunnen snel werken en snel leveren.

 

Hierbij een aantal voorbeelden die we voor u kunnen vormgeven en drukken:

 

Websites, Webwinkels, Visitekaartjes, (Verkoop)Brochures, Magazines, Boeken, Flyers, Posters, Briefpapier, Enveloppen, Uitnodigingen, Kerstkaarten, Geboortekaarten nog veel veel meer.

Een afspraak maken

KAN ECHT GEEN KWAAD